Esdeveniments

Propers esdeveniments:

Esdeveniments presencials i online:

Consulta els esdeveniments presencials i online de Mandala ioga:

El Centre Mandala ioga ofereix, a més a més de les sessions setmanals, esdeveniments especials de ioga. Fins ara tots els tallers s’havien fet presencials, però actualment els hem adaptat també a la modalitat online.

A més a més de tallers, també realitzem festivals de ioga, retirs i rituals.

Dos cops l’any realitzem les 108 Salutacions al sol per celebrar el solstici d’estiu i el solstici d’hivern (activitat gratuïta).

L’1 de maig del 2020 vam organitzar l’ OMline Festival, un festival online d’un dia sencer de ioga, els beneficis del qual es van destinar a #YoMeCorono per l’investigació del Coronavirus.

Tipus de tallers:

En els tallers podem aprofundir en la pràtica de ioga, així com resoldre dubtes que apareixen a classe.

Cada taller es focalitza en un tema diferent:

  • Les sessions d’introducció al ioga són per a persones que no han practicat mai, o que s’estan iniciant en la seva pràctica, i volen conèixer els fonaments teòrics i pràctics, tant de les tècniques de respiració com de les postures bàsiques.

  • Hi ha molts tipus de ioga, al Centre Mandala oferim sessions setmanals de 4 tipus diferents: Yin, Vinyasa , Rocket i Ashtanga. Si vols conèixer algun d’aquests estils, o si vols provar-ne algun de diferent, aquests tallers t’ajudaran a descobrir quin és el tipus de ioga que més s’adapta a tu.

  • CORE: què aconseguim mantenint el core fort? Estabilitat, control de la postura, reduir lesions, reduir dolors d’esquena, respirar millor, protegir òrgans interns, millorar l’equilibri i guanyar confiança en nosaltres mateixos.

  • EQUILIBRIS: les postures d’equilibri són les que més atenció requereixen durant la pràctica. Atenció plena en quines parts del cos s’han d’activar, en la nostra respiració, la ment enfocada en la postura. Són les asanes que més ens mantenen en el moment present. I no són fàcils, però sí que són un repte. Aquests tallers estan enfocats en mantenir l’atenció plena en la teva pràctica en tot moment, desafiant-te amb postures i transicions divertides i dinàmiques.

  • INVERTIDES: estan indicats per a tots els practicants que vulguin aprofundir en la tècnica de les postures invertides, per perdre la por i realitzar-les amb seguretat.

  • OBERTURA DE PIT O  DE MALUCS: són útils per treballar les parts del cos que solen estar més rígides. Es tracta de seqüències que ens permeten desbloquejar aquestes zones i aprendre tècniques que ens ajuden a obrir-les de forma gradual.

Altres esdeveniments:

  • Durant la temporada d’estiu busquem aprofitar el bon temps per viure al màxim el paradís on ens trobem, connectar amb la natura i respirar aire fresc. Cada estiu, amb els Pirates del Cap de Creus, fem l’activitat Ioga + Passeig en Barca al Cap de Creus: viatge fins a Cala Taballera en barca, ioga a la platja, esmorzar i recollida de plàstics. 
  • YOGA BRUNCH: sessió de ioga acompanyada d’un taller de cuina vegana que ofereix Arantxa Barbosa (@post_tofu)
  • El ioga a la platja, durant els mesos d’estiu: sessions de ioga suau amb la sortida i la posta del sol.

A més a més, organitzem diferents esdeveniments relacionats amb el ioga, la salut i les teràpies alternativaes, col·laborant amb altres ioguis i professionals que aporten les seves tècniques i coneixements.

Esdeveniments anteriors: