Avís legal i Condicions d’ús

Avís a navegants: Aquesta política ha estat actualitzada el 29/11/2021

El que segueix conté tota informació relativa a aquesta web, al seu titular i als drets i obligacions que he establert per formalitzar el nostre acord en la meva qualitat de titular/prestadora i al teu lloc d’usuari.

És important que llegeixis detingudament tot el que segueix perquè els puguem relacionar amb plenes garanties i respecte mutu.

Responsable Legal d’aquesta web

Aquesta informació és bàsica és una web. La primera obligació que tenim tots els que tenim una web o bloc és ser transparents respecte a la nostra identitat.

mandalaioga.com en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que:

 • La seva denominació comercial és MANDALA IOGA
 • La seva denominació social és Mandala ioga
 • El CIF/NIF G55337562
 • El seu domicili social és al c/ Nicolás Salmeron 6 b 2 b, 17490 Llançà (Girona)
 • La seva activitat social és: Associació de ioga

Objecte

Aquestes Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines web integrants del lloc web de mandalaioga.com inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles.

Tota persona que accedeixi al portal mandalaioga.com (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment en què accedeixi a aquesta web.

MANDALA IOGA es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del portal mandalaioga.com així com les presents Condicions Generals.

Ús del Portal mandalaioga.com

Els serveis prestats per mandalaioga.com són el desenvolupament de continguts vinculats al ioga, a la pràctica, estil de vida saludable, alimentació sana.

El contingut desenvolupat el bloc és plena i exclusiva responsabilitat de Mandala ioga, així com titular de tots els drets sobre ells.

L’usuari accepta que:

 1. Només podrà fer ús del lloc web per fer consultes o sol·licituds legalment vàlides.
 2. No podrà fer cap sol·licitud especulativa, falsa o fraudulenta. Si tinc motius raonables per considerar que s’ha fet una sol·licitud d’aquesta índole, estaré autoritzada a anul·lar-ho i informar les autoritats pertinents.
 3. També s’obliga a facilitar de manera certa i correcta la vostra adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte i consenteix que podré fer ús d’aquesta informació per posar-me en contacte amb l’usuari si fos necessari (veure la meva Declaració de Privadesa).
 4. Si l’usuari no facilita tota la informació que necessitem, no podré fer cap sol·licitud.

En fer una sol·licitud a través d’aquest lloc web, l’usuari garanteix que és més gran de 18 anys i que tens capacitat legal per celebrar contractes vinculants.

En la utilització del portal mandalaioga.com l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets de mandalaioga.com o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal mandalaioga.com o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal del portal.

Subscripció al bloc:

L’usuari pot subscriure’s per correu electrònic als articles del bloc de mandalaioga.com inclòs en aquesta pàgina perquè pugui rebre de forma automàtica el butlletí amb novetats a la bústia de correu electrònic. Caldrà que confirmeu la vostra subscripció mitjançant un correu electrònic d’activació que se us enviarà quan s’hagi introduït l’adreça de correu i hagi acceptat aquestes condicions legals.

La vostra adreça de correu electrònic s’emmagatzemarà en un fitxer de subscripcions degudament registrat a AEPD. Només tenen accés al llistat de subscripcions d’aquest bloc l’autor i l’administrador del mateix; només s’utilitzarà aquesta informació, per part del titular del bloc per a les finalitats de la subscripció i en cas de llançar alguna promoció exclusiva per a subscriptors del bloc.

Navegació i IP:

Durant la navegació pel bloc, la participació a través de comentaris als articles, així com a l’hora d’utilitzar el formulari de contacte, es registra l’adreça IP de l’equip. Aquesta dada servirà només per fer estadístiques de visites.

Comentaris en articles:

L’usuari podrà publicar comentaris a aquells articles que així ho permetin. Les dades personals introduïdes al formulari per inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per moderar-les, publicar-les i respondre-les.

Mandala ioga no es responsabilitza de les opinions abocades per tercers al bloc, i es reserva els drets d’esborrar els comentaris que poguessin resultar ofensius, inadequats o denigrants.

També es reserva el dret a bloquejar i impedir els futurs comentaris provinents dels autors dels comentaris esmentats.

Continguts:

Pel que fa als continguts d’aquesta web es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o mod ificació, total o parcial, llevat que es compti amb lautorització de Mandala ioga.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars;
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Els continguts publicats al bloc d’aquesta web són de caràcter divulgatiu. En cap cas no constitueixen cap assessorament legal. Per obtenir-lo, adreceu-vos a un advocat de la vostra confiança.

El plagi de continguts vulnera drets. Si vols utilitzar qualsevol dels continguts publicats aquí, cal comptar amb l’autorització expressa de Mandala ioga.

Evitem el plagi, siguem respectuosos.

Ús i Accés d’Usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MANDALA IOGA

Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal mandalaioga.com ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció , reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat per la titular dels drets corresponents.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació) fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals on Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

Política de Protecció de Dades i Confidencialitat

MANDALA IOGA es compromet en la utilització de les dades obtingudes en aquesta web, a respectar-ne la confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016. (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals,

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a través del formulari de contacte són veraces, i queden obligats a comunicar-ne qualsevol modificació. Igualment, l’Usuari garanteix que tota la informació facilitada correspon a la situació real, que està posada al dia i és exacta. A més l’Usuari s’obliga a mantenir en tot moment les seves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això MANDALA IOGA com a titular del portal o tercers amb motiu de la utilització de dit.

De la mateixa manera, l’Usuari té accés en tot moment a modificar, editar o eliminar la informació proporcionada, així com gestionar-ne la baixa directament, o mitjançant sol·licitud adreçada al contacte mostrat a la secció Adreces de Contacte o mitjançant escrit dirigit a MANDALA IOGA juntament amb còpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent.

Per ampliar la informació sobre la meva política de protecció de dades i drets, consulteu la meva política de privadesa.

Copyright

Respecte tots els drets d’autor.

Aquest bloc té copyright de MANDALA IOGA i tots els drets reservats. Si vols emprar algun dels seus textos o imatges pots sol·licitar-ho a través del correu que apareix a Adreces de Contacte.

Si per error he introduït algun element en aquesta web que estigui subjecte a drets d’autor, escriviu a l’adreça que apareix a Adreces de Contacte adjuntant prova de dret d’autor i després de verificar les dades el retirarem de manera prioritària, oa la vostra elecció, acreditarem l’obra.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions generals es regeixen per la Llei espanyola.

Adreces de contacte

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions Generals o qualsevol comentari sobre el portal MANDALA IOGA, si us plau dirigiu-vos al següent contacte.

marina@mandalaioga.com