Retir Ensō

El Retir ENSŌ és la pausa i el moviment que necessites, un espai on compatir i connectar.

🗓️ 29 de setembre a l’1 d’octubre 2023
📍 Casa rural a la província de Girona (a 10’ de Banyoles)
📝 Places limitades!

Aquesta experiència és per a tu si:
👉🏽 Vols regalar-te una experiència diferent
👉🏽 Busques un espai on ser tu mateixa
👉🏽 Desitges sortir de la rutina i deixar-te cuidar

Què és Mandala?

(si ja em coneixes, pots saltar-te aquest apartat)

Vull fer un petit incís per donar la benvinguda a les noves lectores, que ja sou més de 500 les que rebeu aquestes lletres cada mes.

Mandala és una comunitat, una Família, on sumem, trobem l’abraçada o el somriure que ens fa falta en el moment precís, on l’energia és bonica i et sents a casa.

Jo sóc la Marina, autòctona del Cap de Creus, amb les venes molt salades i enamorada de les sortides de sol d’aquest paradís. M’encanta viatjar i compartir experiències que em sumen amb persones que em sumen, sumant jo també. No cuino massa, però sóc feliç amb un guacamole i una copeta de vi negre (equilibri, sempre). Ni dic ni tolero les mentides.

El ioga ha sigut el meu salvavides a nivell físic, mental i emocional. Després de dedicar-me durant 10 anys al turisme (el que vaig estudiar inicialment), vaig decidir convertir-lo en un projecte personal i, poc després, professional.

Al principi em permetia viatjar sola i conèixer llocs increïbles i persones meravelloses. Ara em permet seguir coneguent persones fantàstiques i, a més a més, compartir amb elles els beneficis d’aquesta pràctica.

Vaig fer el primer professorat a Bali, després vaig viatjar a l’Índia. M’he format en escoles de Barcelona, Amsterdam, Malta i els Estats Units.

El ioga m’ha ensenyat a estimar-me, a no prendre’m les coses tan a pit i a riure’m de mi mateixa. Això m’ha aportat pau i equilibri, i ho valoro i ho recomano molt.

Defenso fermament que la felicitat és una actitud, que davant del que et passa, tens la llibertat d’escollir com vols que t’afecti. Jo escullo cada dia ser feliç, i tu?

Gràcies una vegada més, Família Mandala, per deixar-me fer camí amb tu, que és un privilegi.

Per seguir cultivant aquesta bonica comunitat que va creixent i fent-se més sòlida, gràcies.

Per regalar-te un espai de pràctica, de presència i d’amor propi, un himne al benestar, gràcies. La llibertat comença per dins!

Una abraça enorme i ens veiem al mat! 

Marina.

Vols rebre totes les novetats de Mandala ioga? Subscriu-te a la newsletter! (No pateixis, no col·lapsaré la teva bústia d’entrada)

Subscriu-te

* indicates required

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *