Política de privacitat

Benvinguts!

 

Mandalaioga.com assumeix un compromís permanent amb la privadesa de les dades de subscriptors, contactes, clients i es garanteix bones pràctiques en l’ús de dades de caràcter personal.

En cap cas no es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica oa la intimitat dels altres membres de la família, sense el conse ment d’aquests.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

mandalaioga.com està adequada a les exigències de la Llei orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Les normes bàsiques de privadesa que té aquesta web

Com a defensora de la privadesa i els drets dels usuaris, el primer que has de conèixer són les regles bàsiques que assumeixo davant les teves dades personals:

 1. No enviem correus electrònics no desitjats (spam), mai no envio correus de caràcter comercial sense que hagin estat sol·licitats o prèviament autoritzats i per descomptat, rebuig que me’ls enviïn.
 2. És fonamental el respecte i màxima transparència amb els meus usuaris: sempre i en tot moment tindràs accés a les dades del responsable d’aquesta web i de la gestió de la teva informació, sempre coneixeràs la finalitat amb què seran utilitzades les teves dades, sempre requeriré el teu consentiment amb aquesta finalitat i sempre podràs revocar el teu consentiment previ.
 3. Mai i sota cap circumstància es compartiran dades d’usuaris obtingudes mitjançant aquest web ni seran cedides les dades d’usuaris a tercers, tret que aquests hagin estat informats prèviament i compti amb la seva autorització expressa.

Màxima transparència amb els usuaris

La transparència és el pilar fonamental de la privadesa.

A efectes del que preveu:

 • El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).
 • La Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) 3/2018 adapta el dret espanyol al model establert pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)
 • La Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI). Regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics.

 

 • La seva denominació comercial és MANDALA IOGA
 • La seva denominació social és Mandala ioga
 • El CIF/NIF G55337562
 • El seu domicili social és al c/ Nicolás Salmeron 6 b 2 b, 17490 Llançà (Girona)
 • La seva activitat social és: Associació de ioga

Enviament i Registre de Dades de Caràcter Personal

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar, subscriure’s al meu butlletí i fer operacions comercials amb MANDALA IOGA. Així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s i processar les sol·licituds realitzades en aquest portal.

Aquest web utilitza diferents sistemes de captura dinformació personal. Aquesta web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Com a usuari, sempre tindràs dret a revocar aquest consentiment previ en qualsevol moment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitza aquesta web

 1. Formularis de subscripció a continguts: dins de la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. L’usuari haurà de confirmar la subscripció per poder validar la vostra adreça de correu electrònic. Les dades facilitades seran utilitzades exclusivament per enviar la Newsletter i mantenir-lo actualitzat sobre novetats i ofertes puntuals, exclusives per a subscriptors de mandalaioga.com
 2. Formulari de comentaris: La web inclou un formulari per comentar post. L’usuari podrà publicar comentaris als articles que es publiquin. Les dades personals introduïdes al formulari per inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per moderar-les i publicar-les.
 3. Formulari de contacte: També hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre-hi i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web.
 4. Formulari de Registre: En aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, perquè puguis crear un compte al nostre sistema i donar accés a les seves funcionalitats.
 5. Cookies: Quan un usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen galetes. L’usuari pot consultar en qualsevol moment la política de galetes per ampliar informació sobre l’ús de galetes i com desactivar-les.
 6. Sistemes de Descàrregues: En aquesta web es poden descarregar diferents continguts que s’incorporen periòdicament en format text, vídeo i àudio. En aquest cas, es requereix un correu electrònic per acti var el formulari de subscripció. S’utilitza la vostra informació amb les finalitats indicades per a subscriptors.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

 

Per subscriure’t, contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

 

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

La base legal per al tractament de les dades de les persones que contractin productes o serveis oferts per Mandala ioga en aquesta web és l’execució del formulari d’alta.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives, concretament nom d’usuari, correu electrònic i adreça IP.

Dades dinformació comercial.

Dades econòmiques, o financeres en el cas de compres en línia.

 

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Dades identificatives d’afiliats.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

Les dades tractades es mantindran mentre no expirin els terminis legals establerts per a la conservació de dades, si hi hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment atorgat.

Per tant, les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • Fins que l’interessat no la sol·liciti la supressió.
 • Per un període de 2 anys, comptadors des de la darrera confirmació d’interès

Serveis oferts per tercers en aquesta web

Proveïdors de serveis externs (per exemple, serveis de processament de pagament, processament de comandes, anàlisi, gestió campanyes de màrqueting, gestió de llocs web, distribució de correu electrònic i altres proveïdors de serveis similars) per tal que aquests puguin realitzar funcions comercials en nom de Mandala ioga.

Les teves dades personals podran ser comunicades també a destinataris ubicats a països fora de l’Espai Econòmic Europeu, incloent-hi països que no proporcionen un nivell de protecció de dades equivalent al de la Unió. Tot i això, en aquests casos, aquests seran tractats amb escrupolós compliment de la legislació europea i espanyola i, així mateix, s’implementaran les garanties que li indiquem a continuació:

Serveis de Missatgeria i enviament de butlletins: Els butlletins electrònics o Newsletter estan gestionats per Mailchimp. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, has de saber que Mailchimp té els seus servidors allotjats fora de la UE, als Estats Units.

 • MailChimp: Mandala ioga és usuària de la plataforma Mail Chimp per a l’enviament de butlletins per correu electrònic derivats de la gestió de subscripcions. Política de privadesa de Mail Chimp té els seus servidors allotjats als EUA. Mandala ioga ha subscrit amb MailChimp les clàusules tipus exigides per la UE en matèria de protecció de dades.
 • Servei d’anàlisi: Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a mandalaioga.com analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de mandalaioga.com (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units
 • Stripe, Inc. Utilitzo Stripe per gestionar els pagaments a la meva web. Stripe ofereix serveis que permeten a les plataformes i comerciants operar negocis i fer transaccions de pagament en línia de manera segura. El fonament jurídic per a la transmissió de dades és l’art. 6, paràgraf 1, lletra a) del RGPD (consentiment) i l’art. 6, paràgraf 1, lletra b) del RGPD (processament per al compliment d’un contracte) Stripe compleix les lleis aplicables per proporcionar un nivell adequat de protecció de dades per a la transferència de les seves dades personals als EUA Stripe Inc. està certificada sota el Marc de Protecció de Privadesa UE-EE. EUA i Suïssa-EE. EUA Per obtenir més informació, consulteu la Política de protecció de privadesa de Stripe .
 • PayPal: En cas de compra d’infoproductes, si decideixes pagar a través de PayPal, les teves dades personals es transmetran a PayPal. La condició prèvia per utilitzar PayPal és que tinguis un compte amb ells. El fonament jurídic per a la transmissió de dades és l’art. 6, paràgraf 1, lletra a) del RGPD (consentiment) i l’art. 6, paràgraf 1, lletra b) del RGPD (processament per al cu ment d’un contracte). L’operador del servei de pagament de PayPal és: PayPal (Europa) S.à r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard RoyalL-2449 Luxemburg. En utilitzar l’opció de pagament PayPal, atorgueu el vostre consentiment perquè es transmetin les vostres dades personals, com nom, adreça postal, número de telèfon i adreça de correu electrònic, a PayPal. Les dades que PayPal recull es dedueixen de la corresponent declaració de protecció de dades de PayPal.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la meva activitat, utilitzo els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:

 • Hosting: Bitlabs Enginyeria de Programari, S.L. Has de saber que el meu hosting és 100% espanyol i 100% segur. Utilitza protocols SSL ( Secure Sockets Layer ) (capa de connexió segura) És la tecnologia de seguretat estàndard utilitzada a Internet per establir una connexió segura (encriptada) entre un servidor (lloc web) i el seu navegador (per exemple Internet Explorer, Chrome, Firefox , etc.). Aquesta connexió segura garanteix que totes les dades transmeses des del navegador al servidor romandran privades i que les teves dades estan fora de perill dels hackers o qualsevol persona que intenti espiar/robar aquesta informació. Un dels usos més comuns de l’SSL és la protecció de dades d’un client durant una transacció en línia gràcies al xifratge de dades.
 • Plataforma web: WordPress.org més informació a https://wordpress.org/ tracta les dades amb la finalitat de fer els seus serveis de suport a mandalaioga.com

Facebook Ads

En aquesta web també es fa servir Facebook Ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que em permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.).
 • Interessos (activitats, aficions, etc.).
 • El que compren a internet i per altres canals.

Les dades obtingudes a través de Facebook Ads estan subjectes a aquesta política de privadesa des del moment en què l’usuari deixa les seves dades al formulari d’aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas no s’utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

Política de protecció de dades

A aquesta altura ja sabràs que la meva especialitat és la protecció de dades. En aquesta web els teus drets són la meva màxima prioritat.

mandalaioga.com es compromet en la utilització de les dades recollides als formularis de contacte presents en aquesta web, a respectar la seva confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix La Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals(LOPDGDD)3/2018 adapta el dret espanyol al model establert pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis de contacte i subscripció són veraces, i queden obligats a comunicar-ne qualsevol modificació. Igualment, l’Usuari garanteix que tota la informació facilitada correspon a la situació real, que està posada al dia i és exacta.

En utilitzar els formularis de contacte, veureu que alguns camps, com el nom o el correu electrònic, tenen la marca d’un asterisc (*); això significa que aquests camps són obligatoris, i el formulari no es pot enviar si deixeu aquests camps en blanc.

Exercici dels Drets sobre la teva pròpia informació

Aquests drets són essencials en Protecció de dades perquè et permeten decidir sobre la teva informació. Com a usuari, podràs dirigir les seves comunicacions i exercitar els seus drets seguint les formalitats imposades per la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) 3/2018 i el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a mandalaioga.com s’hi tracten dades personals que et concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • A saber si estic tractant les dades o no.
 • A accedir a les vostres dades personals.
 • A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
 • A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides o si em retires el consentiment atorgat.
 • A sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades, en alguns supòsits, cas en què només les conservaré d’acord amb la normativa vigent.
 • A portar les vostres dades, que us seran facilitades en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Només és vàlid en determinats supòsits.
 • A presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’he atès correctament.
 • A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al que hagis consentit, en qualsevol moment.

Podràs exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contactant: hola@mandalaioga.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. o equivalent, indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Voleu un formulari per a l’exercici de Drets?

Si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.

Canvis a la Present Política de Privadesa

Mandal ioga es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

Correus Comercials

D’acord amb la LSSICE i essencialment, per pròpia convicció, Mandala ioga no fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis que hi ha a la Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre la Newsletter, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Gràcies pel temps dedicat a llegir aquesta política de privadesa.

Darrera actualització: Novembre 2020