SUPyoga

El SUPyoga desafia el teu equilibri, la teva consciència corporal i la teva concentració. És una experiència divertida i relaxant que et posa a prova i et permet gaudir d’una pràctica de ioga i de la connexió amb el paradís on ens trobem, el Cap de Creus.

És una forma diferent de connectar amb tu mateix i amb el mar. Et posa a prova a molts nivells, és divertit i no cal demostrar absolutament res, com sempre en la teva pràctica.
Et fa mantenir-te present en tot moment i, com a la vida, et fa adonar-te que si et deixes endur pels pensaments i perds l’enfoc, potser caus a l’aigua.

Però, què és el SUPyoga?

Aquesta pràctica neix de la unió entre el ioga i el Stand Up Paddle Surf, és a dir, fer una sessió de ioga damunt d’una taula de SUP, sobre l’aigua.

La pregunta no és si és difícil, o si és impossible, és: «Per què no ho he provat encara?». Si t’agrada el mar, t’agrada provar noves aventures i tens ganes de fer esport a l’aire lliure, aquesta és la teva disciplina.

Tots els nivells són benvinguts en aquesta pràctica, no cal ni ser un expert en Paddlesurf, ni haver practicat abans ioga. S’adapta la seqüència en cada cas. Però que no et faci por perdre l’equilibri, en el pitjor dels casos, només caus a l’aigua! 

SUPyoga matinal

Les sesisons matinals es realitzen a les 8 del matí, el sol ja haurà sortit, però el mar està encara tranquil i ens permet fer la sessió amb una major estabilitat.

Amb el mar en calma es poden aconseguir fer més postures i més avançades (sempre opcionals), i permet gaudir més de la sessió i de la relaxació.

Sunrise SUPyoga

Has vist mai la sortida del sol des del mar? Imagina’t gaudir d’aquest meravellós espectacle de colors fluïnt damunt la teva taula. 

Respira, mou-te, connecta’t i deixa que el mar s’endugui tot allò que ja no et cal.

Horaris

Les sessions de SUPyoga duren 90′, s’adapten a tots els nivells i es poden realitzar encara que no hagis practicat mai ni ioga ni paddlesurf.

En cas de mal temps o vent, els horaris poden patir modificacions (sempre s’avisarà amb antel·lació).

  • Dimarts a les 6:30h
  • Diumenge a les 8h

Tarifes

Els preus inclouen la sessió i el lloguer de la taula:

  • Sessió solta: 20€
  • Sessió privada individual: 70€
  • Sessió privada en parella: 120€ / 2 persones
  • Sessió privada en grup (mínim 5 persones): 30€ / persona

Reserves

Reserva la teva plaça a hola@mandalaioga.com o a través del formulari.

Ens veiem al mar!