Aires de setembre

Ahir vaig tancar la temporada d’estiu amb una última sessió a la platja dedicada a l’obertura de pit, a l’obertura del chakra del cor. Amb aquesta sessió volia agrair el pas de totes aquelles persones que heu compartit pràctica amb mi al llarg d’aquesta temporada.

De tot cor us agraeixo la teva energia, la voluntat de llevar-te d’hora o de desplaçar-te des de diferents indrets, de parar el ritme durant una estona, de dedicar-te un moment de pausa i reconnexió. Gràcies per deixar que t’acompanyi durant el camí de la pràctica. Gràcies per venir. Gràcies per tornar.

Aquest estiu ha estat especialment delicat per a mi, baixar el ritme i acceptar que no puc assumir totes les activitats com he fet els altres anys, deixar espai per al descans i la recuperació, entendre que estar embarassada de 23 setmanes comporta un canvi d’enfoc i prioritats.

És per això que em fa immensament feliç veure, un cop tancada la temporada, que la Família Mandala ha estat més gran que mai, amb més de 600 practicants a les platges del Cap de Creus i a l’estudi Mandala. I que bonic veure’ns créixer.

Recull de l'estiu

Hem practicat a la platja de la Farella, a Cala Taballera, a Colera, a Portbou, al Passeig Marítim de Llançà, a la Cooperativa de Garriguella, al Celler la Vinyeta i a l’hotel Can Xiquet. Hem fer Pilates, hipopressius, ioga i SUPioga.

Hem compartit sortides i postes de sol, hem practicat amb sol, vent i fins i tot pluja. Hem rigut, ens hem emocionat i hem viscut moments molt bonics.

Aires de setembre

Aquest mes de setembre tornem a practicar a l’estudi. Els horaris ja estan publicats i els grups es van omplint!

Si vols seguir practicant durant els mesos d’hivern, pots aprofitar la promoció d’aquest mes, realitzant el pagament de 6 mesos, amb un 10% de descompte!

Retir Ensō

Tens ganes de regalar-te un espai de calma, connexió i natura?

La propera lluna plena t’ho oferim!

El Retir ENSŌ és la pausa i el moviment que necessites, un espai on compatir i connectar.

🗓️ 29 de setembre a l’1 d’octubre 2023
📍 Casa rural a la província de Girona (a 10’ de Banyoles)
📝 Places limitades!

Aquesta experiència és per a tu si:
👉🏽 Vols regalar-te una experiència diferent
👉🏽 Busques un espai on ser tu mateixa
👉🏽 Desitges sortir de la rutina i deixar-te cuidar

Aquí pots trobar tota la informació!

Gestor de reserves

Si portes anys practicant amb mi, segurament et sonarà que en l’època post-confinament, amb les limitacions d’aforament a la sala, vam utilitzar un motor de reserves per les classes.

Amb previsió pels propers mesos, sobretot els que seré de baixa de maternitat, he decidit implantar-lo de nou per tal de facilitar la gestió de les classes tant a vosaltres com a les professores substitutes.

Així, doncs, donem la benvinguda de nou a TIMP! És senzill, es pot utilitzar des de l’app o des de la web, i t’adjunto un mini tutorial de com accedir-hi per fer-ho ben senzill.

(M’hauràs de disculpar si encara no estan tots els serveis actius, està en procés de construcció, però ja pots crear la teva fitxa i fer la reserva per la propera setmana!)

Crear el teu compte amb Timp

A través d’aquest enllaç podràs accedir a la pàgina d’inici de Mandala ioga, i clicant a «crear mi ficha» podràs omplir el teu perfil:

Reservar una sessió

Anul·lar una sessió

Hi ha fins a dues hores abans de la sessió per anul·lar sense penalització, el procediment és el següent:

Per a qualsevol dubte, no pateixis que ho mirem i trobem una solució, estem tots aprenent en tot això!

Marina i Max, 1 de setembre del 2023

Un cop explicat tot això, només em queda agrair-te de nou la teva constància i participació en les activitats, i donar-te la benvinguda a l’estudi Mandala ioga, el nostre petit espai de presència, on compartim pràctiques de tot tipus i per a tots els gustos.

Recorda que a partir de la primavera vinent oferirem també sessions de Pilates, i que pots gaudir des d’aquest estiu dels tractaments d’Equilibri Natural que la Rosa ens ofereix cada mes.

Gaudeix-te i mima’t, perquè el benestar, la salut i la felicitat comencen per dins!

Vols fer del ioga un hàbit?

El ioga té molts beneficis, des de la primera sessió ja en pots notar alguns. Però per veure una evolució cal una pràctica constant.

A l’estudi fem sessions de ioga i d’hipopressius + ioga de dilluns a divendres.

Totes les classes es fan també online, així pots practicar des d’on vulguis!

Consulta els horaris i contacta en cas de qualsevol dubte, espero poder resoldre’l i ajudar-te.

M’encantaria acompanyar-te en el teu camí de pràctica i presència!

Gràcies una vegada més, Família Mandala, per deixar-me fer cami amb tu, que és un privilegi.

Gràcies per seguir cultivant aquesta bonica comunitat que va creixent i fent-se més sòlida.

Gràcies per regalar-te un espai de pràctica, de presència i d’amor propi. Un himne al benestar. La llibertat comença per dins!

Una abraça enorme i ens veiem al mat! Feliç inici d’estiu!

Marina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *