Good vibes only!

La matèria pot semblar estàtica, però no és així, els àtoms i les mol·lècules estan en moviment constant, i tot té una vibració.

Tot en aquest univers és energia i està en constant moviment. Són simplement freqüències vibrant a diferents velocitats.

La vibració pot variar en diferents graus o freqüències, semblant a les emissores de ràdio. Vibrar en una freqüència determinada et permet una sèrie de correspondències en el pla de la teva realitat. És a dir, et trobaràs amb persones i situacions que estan vibrant a una freqüència com la teva, i passaran de llarg les persones que estiguin en una altra emissora.

Quins tipus de vibracions hi ha?

Les vibracions lentes són les de baixa freqüència, són denses i donen peru a la crítica, a enfadar-se o a la còlera; en canvi, les d’alta freqüència són lleugeres, omplen a les persones d’alegria, serenitat i fortalsea interior. Pots notar la diferència per la lleugeresa o la pesadesa que sents depenent del teu estat emocional.

Però, pots elevar la teva freqüència? I tant que sí! Amb els teus pensaments i la teva actitud! Cada situació té múltiples interpretacions, no hi ha mai una única veritat, així que per què no escollir una interpretació més elevada? 

Aquells que vibren a baixes freqüències poden arrossegar a persones més dèbils. Qui vibra en altes freqüències, persones fortes i fermes d’esperit, tenen la capacitat de transmutar les baixes freqüències que hi ha al sel voltant, aconseguint que les persones negatives que estan a prop es sentit influenciades positivament.

Tots naixem dins d’un rang de freqüències que va oscilant segons el moment que estem vivint.

La llei de la vibració

Podem prendre consciència d’aquesta llei i utilitzar-la al nostre favor. Som els únics que estem dins la nostra ment, sent així lliure de pensar el que vulguem!

El nostre cos físic és de les vibracions més denses, clarament podem percebre com ens fa sentir el fet de pensar alguna cosa negativa o que ens preocupa: el cos es tensa, es contrau, ens envia un missatge de que alguna cosa no va bé.

En canvi, quan pensem alguna cosa positiva, el nostra cos s’expandeix i ens sentim fantàsticament bé.

En algunes ocasions, tenim tendència a connectar-nos amb allò negatiu sense adonar-nos-en, per programació (sempre ho hem fet així, potser). Depenent del que pensem, generem una vibració o una altra, i com que tot allò en la mateixa freqüència s’atrau, podem acabar vivint justament allò que ens preocupava tant, perquè ho hem atret!

"Good vibes only"

Un es connecta conscientment o inconscientment a la vibració que emet. Una vegada sabem això, podem canviar la nostra vibració per voluntat pròpia. La vibració de l’amor és molt més elevada i treballa més ràpid. Et convido a que evitis les freqüències baixes: les crítiques, les xafarderies, l’enveja i el rencor, i provis de reconvertir tota aquesta energia en amor, en somriures, en gratitud, en “bona vibra”!

Si vols transmutar la teva baixa vibració i convertir-la en llum, fes coses que t’agradin, practica ioga, medita, relaciona’t amb gent alegre i escull veure la vida de la manera més sana i bonica possible. Alguna vegada has aconseguit canviar la teva vibració de forma conscient?

Pots alinear la teva vibració a les que vols atreure. Com més fort vibris en aquesta freqüència, més ràpid serà l’efecte magnètic. Pren una actitud interna de que allò que desitges està disponible per a tu, només cal elevar-te a aquesta freqüència!

Coneixies aquesta llei? T’interessa que comparteixi més informació d’aquest tipus? Et llegeixo!

No t’oblidis de tu! Continua la teva pràctica, allà on siguis.

T’abraço molt fort,

Ens veiem al mat!

Namaste,

Marina.

Vols fer ioga de forma habitual?

El ioga té molts beneficis, des de la primera sessió ja en pots notar alguns. Però per veure una evolució cal una pràctica constant.

Si vols començar o reprendre la teva pràctica, consulta els horaris del mes de maig i troba el teu espai de presència, un moment només per a tu.

7 classes gratuïtes de ioga per iniciar-te en la pràctica o agafar l’hàbit de practicar regularment.

Sessions curtes i variades adaptades a tots els nivells.

Ens veiem al mat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *