SUPioga

El SUPioga desafia el teu equilibri, la teva consciència corporal i la teva concentració. És una experiència divertida i relaxant que et posa a prova i et permet gaudir d’una pràctica de ioga i de la connexió amb el paradís on ens trobem, el Cap de Creus.

Però, què és el SUPioga?

Aquesta pràctica neix de la unió entre el ioga i el Stand Up Paddle Surf, és a dir, fer una sessió de ioga damunt d’una taula de SUP, sobre l’aigua.

La pregunta no és si és difícil, o si és impossible, és: «Per què no ho he provat encara?». Si t’agrada el mar, t’agrada provar noves aventures i tens ganes de fer esport a l’aire lliure, aquesta és la teva disciplina.

Tots els nivells són benvinguts en aquesta pràctica, no cal ni ser un expert en Paddlesurf, ni haver practicat abans ioga. S’adapta la seqüència en cada cas. Però que no et faci por perdre l’equilibri, en el pitjor dels casos, només caus a l’aigua!

 

Novetats

Nous horaris

Ja és el 3r any que oferim SUPioga al Cap de Creus, i aquest any hem ampliat horaris. Oferim 2 classes al cap de setmana, dissabte i diumenge al matí de 8:30h a les 10h.

Es practica ben d’hora perquè és quan el mar està més calmat. En cas de tramuntana, tenim una ubicació arrecerada a on podem fer la pràctica igualment.

Abonament de 4 sessions

Cada sessió val 20€, aquest any s’ofereix l’opció de contractar-ne 4, amb 10€ de descompte, és a dir, 4 x 70€. El preu inclou la sessió i el lloguer del material.

Grups privats
Estàs organitzant una reunió d’amics, una festa o una despedida? Amb reserva prèvia, pots escollir data i hora i oferim una sessió amb preu tancat.

Reserva la teva plaça i vine a practicar ioga al paradís, dins i fora de l’aigua!

Ens veiem a la taula!

Namaste,

M.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *