Tornem al Centre Mandala

El mes vinent el Centre Mandala ioga torna a obrir les seves portes!

Després de 4 mesos tancat, tot i que no hem deixat de practicar, perquè hem seguit oferint ioga online a través de Zoom, d’instagram, de Youtube i a la platja, per fi podrem tornar a practicar en el nostre petit temple.

Haurem de mantenir certa distància, reduir els grups i evitar el contacte, complint així les mesures de seguretat. Tindrem cura de desinfectar tot el material després de cada sessió. Però és un fet, és real, tornem a obrir.

Novetats

Nous horaris

Els horaris proposats estan subjectes a modificacions segons els grups. A l’estiu sempre varien lleugerament intentant adaptar-los a les necessitats i preferències del grup, intentant facilitar l’assistència a tothom.

Noves sessions de Yin Yoga

Benvingut Yin! L’heu conegut durant les sessions online i ha vingut per quedar-se.

En aquest post trobaràs tota la informació sobre aquest tipus de ioga, profund, agraït i relaxant a parts iguals.

Més SUPioga

Ho vau demanar i aquí ho teniu! L’any passat demanàveu sessions de SUPioga els dissabtes, aquest any les farem! Mantindrem les sessions els diumenges i afegirem una sessió també els dissabtes.

S’oferiran també abonaments de 4 sessions.

Seguim online

Per a molts de vosaltres, les sessions online us han permès mantenir una pràctica regular sense dependre d’horaris. No perdem el ritme, les sessions online seguiran, amb l’opció de combinar-les amb les classes presencials. 

SOLSTICI D’ESTIU

108 salutacions al sol

Què és una salutació al sol? Per què 108? Són les preguntes més freqüents que rebo quan parlo d’aquest esdeveniment. En el post de l’any passat trobaràs les respostes.

DEMÀ! 20 de juny donarem benvinguda al primer sol d’estiu fent les 108 salutacions al sol.

És una activitat gratuïta, i haurem de seguir les mesures de seguretat, però podrem fer-ho sense restriccions d’aforament. Pots reservar la teva plaça enviant un correu electrònic.

Recorda! No cal fer-les totes, pots no fer-ne ni una, pots seure al teu mat i sincronitzar la respiració amb la resta, pots fer-ne 3, pots fer-ne 8, pots fer-ne 108. Les que puguis, les que vulguis. És un ritual, és energia, i, si t’animes, veuràs que és màgia! 

Per fer-les totes es sol trigar 45 minuts aproximadament.

Només cal que portis un mat i una intenció.


108 Salutacions al Sol

Ver esta publicación en Instagram

comUNITAT. Gratitud. Fascinació. Voluntat. Compartir. Força. Fluïdesa. Amor. Valentia. Unió. Ioga. Gràcies. Gràcies. Gràcies. [ Find your tribe and love them hard ] 108 Salutacions al Sol. Feliç Solstici. Feliç Dia Internacional del Ioga 🧘🏼‍♀️🧘🏻‍♂️. Seguim sumant! Ens veiem al mat 🧘🏼‍♀️! Namaste 🙏🏽 #diainternacionaldelioga#diainternacionaldelyoga#internationalyogaday#suryanamaskar#namaste#llançà#capdecreus#costabrava#estiu#solstici#unio#yoga#ioga#bondia

Una publicación compartida de Mandala ioga (@centremandalaioga) el+ info i reserves

Només queda UNA plaça pel retir de la Nit de Sant Joan! T’ho perdràs?+ info i reserves

Cada setmana realitzem sessions de ioga a la platja! Vols participar? Consulta els horaris i vine a practicar amb nosaltres al paradís!

Ens veiem al mat!

Namaste,

M.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *