Solstici d’estiu (part 2)

En el post de la setmana passada explicava què era el solstici d’estiu, com es celebrava abans i com es segueix celebrant a dia d’avui.

Aquest any s’escau el dissabte 20 de juny, i des de Mandala ioga, com l’any passat, proposem realitzar el ritual de les 108 Salutacions al Sol per donar la benvinguda a l’estiu de la manera més màgica, compartint.

L’altra activitat que hem preparat per aquest solstici és el retir de la Nit de Sant Joan (23 i 24 de juny) al Mas les Cabretes, a l’Alt Empordà. Reservant abans del 10 de juny pots aprofitar el descompte «early bird», que no se t’escapi!

Rituals de celebració del solstici d’estiu

Aquest any Mandala ioga proposa dues activitats per commemorar aquesta celebració:

108 salutacions al sol

L’any passat vam fer el ritual per primera vegada el dia del solstici d’estiu, omplint el Passeig Marítim de Llançà de mat i de bona energia. Des de llavors ho hem fet dues vegades més (el 31 d’octubre, pel meu aniversari, i al desembre, pel solstici d’hivern).

Què és una salutació al sol? Per què 108? Són les preguntes més freqüents que rebo quan parlo d’aquest esdeveniment. En el post de l’any passat trobaràs les respostes.

Aquest any el 20 de juny és un dissabte, així que esperem poder tornar a donar la benvinguda al primer sol d’estiu amb aquesta bonica pràctica.

És una activitat gratuïta, i haurem de seguir les mesures de seguretat, però podrem fer-ho sense restriccions d’aforament. Pots reservar la teva plaça enviant un correu electrònic.

Recorda! No cal fer-les totes, pots no fer-ne ni una, pots seure al teu mat i sincronitzar la respiració amb la resta, pots fer-ne 3, pots fer-ne 8, pots fer-ne 108. Les que puguis, les que vulguis. És un ritual, és energia, i, si t’animes, veuràs que és màgia! 

Per fer-les totes es sol trigar 45 minuts aproximadament.

La setmana passada vam presentar la proposta de la nit de Sant Joan a l’Alt Empordà. Aquí téns tota la informació.

Ja han començat les sessions de ioga a la platja! Cada dimarts a les 19h i cada dijous a les 7h, si el temps ho permet.

En grups reduïts i mantenint la distància de seguretat, compartint energia sense pantalles entremig.

Vine a practicar ioga al paradís!

El mes de juny seguim amb la modalitat online! Participa i rep 3 vídeos diferents, d’entre 30 i 75 minuts, amb diferents pràctiques, pranayames i tipus de ioga.

Cada setmana les pràctiques són diferents, alternant seqüències d’Ashtanga, Vinyasa, Hatha Vinyasa i Yin.

Cada setmana realitzem sessions de ioga a la platja! Vols participar? Consulta els horaris i vine a practicar amb nosaltres al paradís!

Ens veiem al mat!

Namaste,

M.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *