La màgia del desert

La màgia del desert: indrets idílics, guies locals i ioga entre dunes. Un viatge al Marroc inoblidable on despedir i començar el nou any.

La màgia del desert

Tens plans per Any Nou? Què et semblaria una aventura de 7 dies pel desert del Marroc?

Començar el dia amb una pràctica de ioga entre les dunes, visitar poblats nòmades, veure la posta de sol dalt d’un dromedari, sopar sota les estrelles i dormir en una haima. Què me’n dius?

mandala ioga desert

"Si vols anar ràpid, vés sol, si vols anar lluny, vés acompanyat" - Proverbi africà

Organitzar un viatge de ioga al desert ha estat un dels meus somnis des de que va començar aquesta gran aventura. El desert té quelcom que em connecta amb la terra, em genera calma i em fa vibrar al seu ritme.

No va ser fins que vaig conèixer la Mar (@mardedunes), però, que vaig veure-ho com una opció viable. La Mar és una apassionada del desert i cuida cada viatge que fa amb un amor i una delicadesa que et fan sentir com a casa. 

Juntament amb ella, hem preparat aquesta experiència única per despedir el 2021 i rebre el 2022 de la forma més especial.

Sopar sota les estrelles. (Mar de Dunes)
Sopar sota les estrelles (Mar de Dunes)

Tots els nivells són benvinguts

Es tracta d’un viatge ric a nivell cultural i espiritual. Els guies locals parlen castellà, ens endinsarem en la seva cultura, aprenent i vivint un munt de moments inoblidables.

Les pràctiques de ioga i meditació són adaptables a tots els nivells, tant si tens una pràctica molt dilatada o és la primera vegada que practiques, pots participar en l’aventura. 

El més important per nosaltres és que et sentis còmoda en tot moment.

El programa

El viatge és de 7 dies i 6 nits, del 28 de desembre fins al 3 de gener.

Ens allotjarem en una casbah, en increïbles riads i en luxoses jaimes. Gaudirem de rituals tradicionals i celebrarem l’entrada del nou any amb un sopar especial. Pots consultar el programa aquí: desert & yoga Les places són molt limitades!
Passeig en dromedari (Mar de Dunes)
Passeig en dromedari (Mar de Dunes)

Reserves

Encara dubtes? Per qualsevol consulta, contacta’ns i estarem encantades de respondre totes les preguntes i facilitar més informació.

cartells (1080 x 1350 px)

No t’oblidis de tu! Continua la teva pràctica, allà on siguis.

T’abraço molt fort,

Ens veiem al mat!

Namaste,

Marina.

Vols fer del ioga un hàbit?

El ioga té molts beneficis, des de la primera sessió ja en pots notar alguns. Però per veure una evolució cal una pràctica constant.

Si vols començar o reprendre la teva pràctica, consulta els horaris de tardor i troba el teu espai de presència, un moment només per a tu.

7 classes gratuïtes de ioga per iniciar-te en la pràctica o agafar l’hàbit de practicar regularment.

Sessions curtes i variades adaptades a tots els nivells.

Ens veiem al mat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *