Txakras

Els txakras són els centres d’energia per on flueix el prana, l’energia vital. En tenim 7, distribuïts al llarg de la columna vertebral, des de la corona del cap fins al còccix.

TXAKRAS

I AM – Jo sóc – Muladhara.
Estic disposat/da a deixar anar totes les meves pors, preocupacions i situacions relacionades amb els diners, la meva carrera, la seguretat i la protecció. Sé que estic perfectament protegit/da, que totes les meves necessitats estan cobertes amb abundància.
I FELL – Jo sento – Svadhisthana.
Deixo anar qualsevol por i pensaments negatius que m’impedeixen sentir pau, armonia i equilibri. Tots els meus pensaments i emocions flueixen armoniosament. Tots els meus desitjos estan perfectament equilibrats.
I DO – Jo faig – Manipura.
Estic disposat/da a deixar anar les meves pors i situacions que tenen a veure amb el poder i el control. Accepto totalment el meu poder i el control, està bé que tingui control sobre el meu poder i em permeto utilitzar aquest poder al servei de l’Amor i la Llum.
I LOVE – Jo estimo – Anahata.
Voluntàriament deixo anar les meves pors i preocupacions sobre donar i rebre Amor. El meu cor està obert i flueix lliurement amb Amor cap a mi i cap als altres.
I SPEAK – Jo parlo – Vishudda.
Voluntàriament deixo anar tota la meva por i negativitat que em bloqueja d’expressar la meva veritat. Amorosament parlo de la meva veritat i permeto al meu Jo Superior parlar a través de mi. Utilitzo les meves paraules per crear bellesa en aquest món.
I SEE – Jo veig – Ajna.
Voluntàriament deixo anar les meves por de mirar cap al passat, el present i el futur. Està bé per a mi veure la meva veritat. La meva visió està perfectament ordenada i il·luminada per l’Amor.
I UNDERSTAND – Jo entenc – Sahasrara.
Permeto a la llum dissoldre qualsevol barrera que m’impedeixi rebre saviesa. Sé que estic segur/a de seguir al meu guia espiritual intern. Permeto que aquest em guïi cap a oportunitats precioses on puc compartir la meva vertadera naturalesa com un ésser poderós, amorós i espiritual.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *